Nuffnang

Saturday, December 27, 2008

Jemputan kawin si ANN

Arini aku ada 2 jemputan kawin kat melaka.... satu kawan aku masa kat poly dulu.. satu lagi kawan opis hubby..... masing² tak nak pegi awal sangat.. sbb kalau pegi awal...tak dpt nak jumpa pengantin..... so hubby kata.... pegi kenduri kawan aku dulu.... dalam kul 12. 45 mcm tu.... baru aku gerak dari umah mertua..... aku bawa rafiq jer.... raziq kena tinggal lagi..

mak mertua aku tak kasi bawa raziq... sbb raziq baru baik chicken pox... kat muka tu ada lagi kesan².... masih gatal lagi... mak mertua kata...nanti panas berpeluh²...lagi gatal.... lagi raziq kuat mengaru... errmm takpelah.. sebenarnya keluarga mertua aku nak raziq duk umah... kalau tak nanti depa boring..... tak kisah arr... layannnnnnnn....


inilah pengantinnyer.... member masa study kat poly dulu...tp course lain..... Selamat Pengantin Baru Ann... Semoga jodoh berpanjangan sehingga ke akhir hayat...AMIN...

aku, rafiq ngan anie.... bergambor ngan pengantin......

siap ada penyanyi jemputan lagi.... ntah kumpulan nasyid mana ntah... tersipu² dia gelak malu... depa perasan ke aku amik gambar depa....hehehehehe.......


pas makan... hubby terjumpa plak member poly dia (yang pakai baju merah tu)...... aku ngan hubby kan satu poly... bercinta zaman poly... so kawan dia.. aku kenal gak... nama penuh aku tak tahu... yang aku tahu nama panggilan dia.....(KU-J)..... Ku-J pun ingat aku lagi... waaahhh shireen... nak masuk 3 anak korang errkk... Ku-J tak kawin lagi... single tau....hiksss...
okey... pas makan... tengok pengantin.... hubby dah borak ngan Ku-J....kitaorang pun chow arr.. nak pegi jemputan kawin kawan hubby plak kat merlimau.....

5 comments:

MKBS Resources Sdn. Bhd said...

weh..bukanjemputan kawin si ainn la....ANN..hehehhe

Mmg aku tak sesuai la pakai tudung kuning tuh...dah le panas nampak gelap tul aku...hehehheheh (dah mmg itam kan)

sHiReEn said...

alahai dak anie ni... typing error arr.... hikss..

lin kecik said...

uit ko apehal x uar2 kan dak ann nk kawen??

pnya la tersentak jantung haku! kalo tau aku ikot.. lantak la ann x jemput aku nk bg surprise kt dia..

ANN DIANA KAN NIH..mana gmbr perantin lelaki nyer?

sHiReEn said...

alamak.... aku pun dak anie yg war² kan.. aku pun tak teringat... kebetulan aku balik melaka... tu yg aku pegi kawin dia tu.... aku pun tak sempat jumpa pengantin lelaki.. dia tak sanding lagi.. aku dah chow..

MKBS Resources Sdn. Bhd said...

aku sempat amik gambonyer... tapi lum post lagi kat blog aku... ensem weh...sasa je badannyer...hahahaa