Nuffnang

Friday, November 14, 2008

Aku yg Murka....

Aku ngan hubby boleh dikatakan tiap² hari lunch bersama....selalu tak ada masalah....hubby menepati masa... tp lunch semalam buat aku murka ngan hubby....kul 11 lebih hubby call...suruh jemput dia kul 12.30 kat opis...disebabkan aku yg drive.. aku ler kena jemput dia.. dalam kul 12.15 dia call aku lagi... tanya aku kat mana.. dia suruh datang cepat sikit.. sbb dia dah laporr.. aku pun apa lagi.. bergegas arrr drive jemput dia.. opis dia ngan opis aku tak arr jauh sgtkan... sebelah² jer... so aku sampai depan JPA lebih kurang kul 12.25.... tunggu punya tunggu... tak nampak jugak laki aku ni....dpt sms... "yang...tunggu jap..."aku bleh terima lagi...

so.. aku dah boring... aku layan syok sendiri...hikssss

muka aku wei... ada lagi 4 bulan utk aku tempuh....camner ler kan....

ok..masa ni dah kul 12.50...tak nampak jugak batang hidung dia... seat sebelah kosongkan.. aku tak tipu korang tau.....aku dah angin masa ni.....


jom layan tangkap gambar baby baru aku... hikss... tp dalam peyut lagi arr....

masa ni kandungan aku 21 minggu.....tak pasti lagi boy or girl....

ok..ok.. aku dah bengang ni wei... dah kul 12.55 ni......

last² muncul gak mamat ni.... kul 1 wei... setengah jam aku tunggu dia... eeeee..... dia kata.. aku yg lambat...sementara tunggu aku.. bos dia panggil.... ada nak bincang sikit... aku plak yg dipersalahkan.....tak patut..tak patut.....
aku peduli apa... nak pujuk aku... belanja secret recipe.....hehehehe.... alasan... aku minum air apple kasturi ni....sodapp.... tu pinggan dah licin....hubby yg makan.. dia makan apa errkk... alaa.. yg ada nasi ngan ayam mushroom tu.. ntah apa nama dia.. dah lupa...

aku tak teringin nak makan apa² pun.. kecuali kek ni.. indulgence (betul ke ejaan dia...belasah jer lahh)... tp makan sikit dah muak...so hubby tolong settlekan...

okey... marah aku dah reda.... hubby kata... malam nanti dia nak urut badan... so tak jadi nak merajuk lama².. lain kali jgn buat lagi yer papa...

5 comments:

jesnita_ns said...

ye ke urut badan jerkk??? hehehe

ARWEEN said...

salam
kak, saya add url akak kt blog saya eh

sHiReEn said...

ooitt...jgn lebih²..tu rahsia..takkan nak masuk dlm blog kot...kekekeke

sHiReEn said...

ok dik.. no hal... akak pun dah add url arween.. hikss... akak baru belajar tau... so terkial² lagi ni....jangan boring...!!!

mamaputeri said...

urut badanla sgt shireen?ade blog yek ko..jgn lupe add aku tau..haha