Nuffnang

Monday, January 5, 2009

Minum air gula...blueekkk....!!!

Pagi tadi pas hantar rafiq ke sekolah.. aku terus ke klinik... arini aku kena puasa.. kena minum air gula... (MGTT).... utk pastikan aku ada atau tak kencing maniss.....

Amik darah punya arrr banyak.. mula² sebelah kanan... disebabkan urat aku ni pemalu... dia nyorok plak... 2 kali misi tu cucuk... darah tak nak kuar plak... tukar tangan belah kiri plak.. baru nak kuar... pastu minum air gula..... aku laparrrrr.... tak bleh makan lagi.....

2 jam lagi kena datang balik.... amik darah ngan urine sekali lagi... pastu baru bleh makan... sementara nak tunggu 2 jam ni.. aku masuk opis dulu.... jap² lagi aku pegi balik...boring aku tunggu kat klinik tu 2 jam....

ok chow.... nanti aku update... apa resultnyer...harap² semuanyer okey...

6 comments:

MKBS Resources Sdn. Bhd said...

moga takde ape2 yer shireen. Aku jeles nengok ko ngandung...geram nengok perut ko. Ahahaha...teringin tapi tak larat nak jaga ar...hihihih

sHiReEn said...

Alhamdulillah.. result semua ok... aku tak ada kencing manis.... takpe anie.. ko ada satu lagi peluang anie... caiyok..caiyok..

aku ni kalau boy lagi... acit kata.. kena usaha keras lagi ni...adoiiyaiii...

lin kecik said...

usaha beb jgn x usaha..

kot ko mcm mak kru.. 3 boy 1 girl.. hah kalo ada rezeki ada le tuh..

ceh pndai aku ngata org..

aritu urat aku memalu kucing abes lebam..sakit beb!

sHiReEn said...

kecik...itupun kalau ikut mak KRU... kalau aku ikut kawan aku.. member aku ni ada 10 adik beradik... dia nom 9... yang 8 atas dia semua abang... time dia nom 9 baru dpt girl... hahahaha...

Blackdiamond Forever said...

wei...nak tergelak aku...acit kata apa? kalu boy kali nak usaha keras lagi...hehehehe...kelakar kelakar...bgtau ngan acit, sebab terlebih keras la, girl takut nak masuk...hehehe....hehehehe...

*gurau je chi-in,jgn mare eh...*

sHiReEn said...

hahahaha... tu arr pasal intan... lepas ni aku lah plak kena usaha keras...acit kena low profile jer... hehehehe... aku plak kena main peranan....hiksss