Nuffnang

Thursday, February 26, 2009

Sambungan N3 Rafiq...

Sambungan kes rafiq semalam.......


petang semalam hubby yang jemput rafiq... ok settle... game tu dah dapat balik....
cikgu kasi kat hubby...... tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

game saja yang ada.... tapenyer tak adaaaaaa.....uwaaaaaa!!!
tak settle jugak errrkk......

petang tu aku call mak syafiq ni..tanyakan pasal tape tu..... iyerlah tape tu pun harga dia RM60 tau.... mak syafiq kata tak ada.. dia tak jumpa pun tape tu..... nak settlekan mak syafiq suruh aku beli yang baru pastu claim kat dia balik harga tape tu......

tapi aku ni tak ada ler sekejam itu kan..... aku ni pun baik hati gak...... yerlah bukan salah mak syafiq tu..... dan bukan 100% salah syafiq... anak aku pun salah gak dalam hal ni.....
so.. aku ngan hubby putuskan...takpelah..... janji game tu ada.... takpe tu kira pejam mata arr...
nasib kat rumah ada satu lagi tape.... kira bleh main lagi arr.....

tapi game kegemaran aku ada dalam tape yang hilang tuuuuuuuuuuu...uwaaaa.... aku gian ooo main game tu..... dah sampai stage 4 tauuu....

so settle arr bab game ni walaupun tape nyer hilang...... balik jer rumah... untuk beri pengajaran kepada rafiq..... supaya tak jadi pemurah sangat (kata lain hubby aku..... jangan jadi mangsa buli).....hehehehhe... rafiq kena rotan.... sambil menangis tersedu²... rafiq janji tak nak buat lagi.... pastu salam papa ngan mama sambil minta maaf...... kesiaannn anak aku....... hiksss!!!

2 comments:

paij188 said...

kesian anak akk, kena rotan. Tapi klu anak say abuat camt kena gak kot. mau x nyer, beli benda mahal2, habis sedekah kat orang plak.

sHiReEn said...

hai apai... sihat?? tu arr.. kita beli mahal² untuk dia.. dia elok jer kasi kat orang... ingat mama ngan papa dia ni cop duit ke??