Nuffnang

Monday, March 2, 2009

Doakan daku dalam doamu...

Aku dah malas nak update blog lagi setakat ni.......
tak ada mood.... sebab sekarang ni dalam fikiran aku cuma nak beranak...beranak...
dan beranak.....
Hikss... minggu ni aku dah 37 minggu... kalau ikut due date yang doktor kasi..... 24 Mac 2009....
tapi kalau tengok keadaan aku ni...anytime jerlah kot.....
tak minggu ni... minggu depan...... so get ready jer......
Insyaallah.... nanti aku dah selamat bersalin... aku dah sihat sikit... aku update errkk blog ni..
agak-agak dah bersawang tu... baru arrr aku update....
Korang doakan aku selamat bersalin yer...dan doakan bakal baby aku ni selamat dilahirkan dengan sihat dan sempurna....... kita tunggu gender dia errkk?? hiksss....
oooo... aku belum minta ampun lagi kat mak ayah mertua aku..... takpelah malam ni nak calling²... minta ampun pastu suruh depa doakan untuk aku dan baby.....
minta ampun ngan ibu abah sendiri.... biar dulu arr kot... sebab ibu abah dah ada kat umah aku sekarang ni.... depa tunggu aku sampai selamat bersalin.... agak² dah tiba masa nak ke hospital tu baru arr minta ampun... hikss....
ok.... jangan lupa doakan daku dalam doamu.........hehehehe......

6 comments:

jesnita_ns said...

doaku sentiasa utkmu shireen..hehehehe

KasihKuAlRayyan said...

Ya Tuhanku.. Kau selamatkan la Comot melahrkan agar dia blh beranak lagi for the following years.. amin..

paij188 said...

samalah kite kak, menunggu waktu dan masa. saya due 31 mac, tapi bengkak kaki macam dh nak meletup. anyway, saya doakan akak selamat sihat sempurna la semuanya. doakan saya jugak kak.

sHiReEn said...

apai : bagus..bagus..bagus..

yong : ko ni perli aku yong... pasni aku dah taubat aarr.. pasni aku nak tengok ko plak bawa perut..heheheeh..

apai : akak pun doakan apai selamat bersalin.. pandai² jaga diri kat tempat orang errkk.. nasib abang sayang ada... take care!

lin kecik said...

erk kene mntk ampun ke? knapa kakak aku x de ajar pun?

kene mntk ampun dgn mertua?? ya ampun,, ada aku buat drama airmata maria.. ahaks!

sHiReEn said...

kecik ooii.. kalau ko rasa tak ada dosa ngan mak mertua ko.. tak payah arr minta ampun.. hikss.... alaa.. aku pun bukan minta ampun sgt.. just minta depa doakan aku selamat bersalin.... tu jerr....