Nuffnang

Thursday, February 5, 2009

Pekerja Gomen yang Cemerlang....

Sejak akhir² ni...... aku dah makin tak daya nak buat keja...... nasib arrr ada anak teruna yang boleh diharapkan ni......... pas dia habis school... dia tolong mama plak settlekan keja opis.....





tengok arr tu.... kusyuk nak settlekan keja mama ni....





menaip pun aku dah ajar... kena guna dua² tangan tau... laju sikit menaip tu....mata pandan screen...jangan pandang keyboard... hiksss




laaaa..... rafiq buat per tu...??? kenapa screen tu ada color...???



oooooo ngelat errkkkk...... main game..... kata nak tolong mama settlekan keja mama...... hehehehehe




bertuahnya anak...... kalau datang opis aku... jangan harap aku nak duk depan komputer.... dia jer yang mengadap...... macam² game dia jumpa.....


Kesimpulannyer....jangan aarr bawa anak korang datang opis..... memang tak jadi keja arrr..... sekali dia dah duk depan komputer tu... jangan harap dia nak bangun sampai ler balik...... sabo jerlahhh.....

4 comments:

jesnita_ns said...

main game rupanya..

sHiReEn said...

kekeke... tahu takpe...

IdzaRis79 said...

tgk tajuk..cam best jer...
rupe2 nyer rafiq yg rajin..bkn mamanya...

NuRuL DhiA said...

mmg pekeja yg cemerlang..hihihi