Nuffnang

Wednesday, February 18, 2009

Majlis Perpisahan dari Seksyen Bajet Pembangunan

Pagi tadi bekas seksyen aku... Seksyen Bajet Pembangunan adakan majlis bacaan yaasin dan majlis perpisahan untuk aku dan bos..... tapi bos tak dpt hadir sbb ada hal kat luar.... so bos wakilkan aku untuk hadirkan diri....

sob..sob..sob... aku agak sedih nak tinggalkan seksyen bajet ni.... tapi disebabkan bos lagi sayang kat aku.... aku terpaksa arr dengan setia ikut bos kemana sajaaa...hiksss....(ayatttt...tak bleh tahannn...)......




ini antara geng² kat seksyen bajet pembangunan......

errrmm sedih aarrr.... korang aaarr antara kawan² yang susah nak dapat....


ini kategori geng makan.... geng yang bleh masuk satu kepala....hehehehe.... semua dah kawin tauu..ooppsss....!!!



Kita tak berpisah jauh.... sebelah bangunan jer..... kita tetap akan berjumpa jugakkk....



Terima kasih semua atas pemberian hadiah.. buat susah² jer....


antara makanan yang dihidangkan.... nasi tomato makan pagi² wei.... 2 kali tambah arr jugak...sedapppp......



Desert....




Alhamdulillah.. kenyang sudah...... petang ni aku ada maternity check up.... suka² hati jer makan sampai 2 pinggan kannn........ belasah jerrr....



muka aku sembab sudah..... yerlah kandungan aku dah cecah 35 minggu.. so tunggu masa jer nak meletup.....




Anyway... terima kasih semua sebab sudi buat majlis untuk aku dan Pn. Azimah walaupun puan azimah tak dapat nak hadir...........Halalkan apa yang terlebih dan terkurang selama aku di Seksyen Bajet Pembangunan...... Aku minta ampun dan maaf, selama ni kita semua bergurau kasar... korang terasa hati...kecik hati ke....... Dan doakan aku lebih sukses di tempat baru..... dan jangan lupa doakan aku dan baby selamat...AMIN........sayang korang semua...... muah...muah...muah....!!!!

3 comments:

KasihKuAlRayyan said...

ko nk tranfer mane comot??

sHiReEn said...

dah kena transfer pun yong.. aku masih kat EPU, JPM lagi..just tukar seksyen jer....

Saloma said...

Salam shireen....salam kenal ya... tq for following my blog...