Nuffnang

Tuesday, November 3, 2009

Haruman Alternatif - HOT PERFUME

Salam kekawannn....


aku just nak share ngan korang semua.... aku baru ler berjinak² pakai HOT PERFUME ni... kira dah 3 botol arrr aku guna... memang wangi... memang tahan lama.... memang berbaloi.... aku puas hati arrr.... tak ada ler nak membazirkan duit sampai beli beratus²..... sedangkan baunyer sama jerrr kannn.....


so.. ramai ler yg tegur dan tanya... aku pakai perfume.??? wangi lah... mcm² ler... so bila aku ckp... aku pakai perfume J'adore (CD).... semua macam tergamam... wahhh byk duit ko errrkk.... J'adore ni botol paling kecik pun dah 200 lebih.... hehehehe...



aku memang ler tak mampu nak pakai perfume yang beratus².. baik aku beli pampers ngan susu anak aku kan... huhuhuhu... bila aku ckp... aku pakai perfume yg harga cuma rm10 jer.. semua teruja..... aku pun rekomen ler.. dan sambutan pun macam best jer... so aku nak ler share ngan korang semua kat sini.......korang cakap jer nak bau apa??? semua adooooooo.......





inilah rupa HOT PERFUME.....cuma RM10 sebotol.........

Hot Perfume menawarkan 150 minyak wangi yang diimport dari Mesir. Istimewanya minyak wangi ini dapat bertahan pada baju pemakai selama tiga hari dan bagi struktur kulit, ia akan terus meninggalkan bau selama dua hingga tiga jam kepada pemakai. Hot Perfume ini istimewa kerana ia diimport dari Mesir, Halal, Berkualiti tinggi, tahan lama dan diperbuat daripada pati minyak tulen.


14 comments:

MKBS Resources Sdn. Bhd said...

Makcik..dulu aku pakai Jadore gak..mmg wangi...ko kasik aku 2 botol wangian JADORE gak ehh....rindunyer bau tuh

sHiReEn said...

ok set anie..... buat masa ni... stok jadore aku tgh order... memang byk permintaan jadore ni.... cepat habis arr... tunggu errk stok baru.. nanti dah sampai.. aku kasitau.... wangi sangat.. fresh.. bak kata laki aku.. mcm baru pas mandi jer.. muahahaha...

kak fyza said...

shireen..akak nak jugak..jadoreeee..2 botol ehh..kuikuikui...confirm tau..

sHiReEn said...

ok kak fiza.... nanti dah ada... kita kasitau errkk.... TQ

cik gObu said...

mcm one drop gak ke kak perfume nie

sHiReEn said...

lebih kurang arr.. tp sorry errkk... one drop akak tak berkenan... tak puas pakai.. satu lagi.. akak penah pakai one drop ni amik bau jadore gak.. bau dia tak sama ngan yg bau ori... yg hot perfume ni.. bau dia sama...

fatim-intan said...

Shireen, akak pon nak cuba gak..
sebelom ni pakai one drop..kalau sesuai dengan citarasa, mau jugak pakai yg ni pulak..mcm mana nak order ni?

alladiin said...

wah..rajin cari duit lebih... bagus lah..

Nina Rizwina said...

salam shireen...thanks sudi masuk blog akak...:)

stok perfume ni leh order bila2 ke?hehhe..kalau boleh nanti2 bile perfume dh abih leh la order dgn shireen..bolehkan..??

香魚烘蛋Tata said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

hamzah ian said...

boleh buat raye.. hohoho

ieja @ iejot said...

tumpang lalu....

kita pun ado gaks...

hikhikhik...

Keyn said...

nice blog!follow u!:)

Anonymous said...

salam...boleh order dgn sis ke perfume ni?