Nuffnang

Thursday, June 25, 2009

JOM SENYUM SAMA²....HEHEHEHE

Errmmm.... aku nak kongsi berita ni ngan korang semua.. hikss... berita ni dah lama aku dgr....masa aku pantang lagi dah dengar.. tapi itu belum pasti.... tapi lepas aku skodeng.. skodeng blog orang.. tiba² aku terjumpa plak berita gembira ni.. harap² betul arr.. bila JPA nak announce ni??? hehehehehe......

Kalau betul.. Rezeki anak²...... jom kita senyum sampai ke telinga kawan²......



BERITA GUMBIRA UNTUK SEMUA PA PEMEGANG DIPLOMA

ha...amacam...gempak tak tajuk aku..korg msti excited nak bc dgn lebih lanjut kan..hahaha...ade ke yg bace ni..takpela aku syok sendiri pun..bos aku ckp pt(kesetiausahaan) n17 yang ade dip dpt naik ke N27...huhuhu..seronoknye..harap2 betul la...bos aku tau sbb nye bos aku salah sorg ajk kenaikan pangkat dgn jpa..so bab2 naik pgkt ni mmg dia tau la...dia pun da ucap tahniah kat aku..dia kate rzki ank2 aku...alhamduilillah klu betul..dahlame seh menunggu post kite ni di up grade...yela...post lain yg ade dip mcm tek.mklumat,pem.teknik,pem.perubatan..dorg sume gred 29/27 kite yg ade dip ni je stil 17..tak adil la kan...tp sbb kite ni majoriti nye pmpuan so terima jela dgn hati yg lembut..hahahaha..lagi pun typist da dpt naik 17 takkan kite n17 lg..dah same lak...sshla nak mntak dorg ganti tmpt nnti..so pd kwn2 yg mmbace blog aku yg tak seberape ni aku kabarkan berita gembira ni utk dikongsi besame...utk petanyaan lanjut korang tanyela org jpa..hahahaha...

9 comments:

MKBS Resources Sdn. Bhd said...

woi...syioknyer kalau betul..mmg rezeki baby yang dalam perut ko tuh...hahahaha

jesnita_ns said...

ha rezeki baby dlm perut shireen?? ada lg ke shireen??

apa pn..mmg aku senyum je pas baca cite ni..hehehe

sHiReEn said...

wwooisss... memandai jer korang.. jangan anie..jangan tak ckp mcm tu.. cakap arr.. jampi sekali baby tu girl errkk..

adoiiyaiii... sekali masin mulut anie... memang kena belasah arr ngan ibu aku.. penat dia nak jaga waktu pantang... kuikuikui...

TwentyOne said...

pada dasarnya mmg seronok dengar.. tetapi bagaimana dengan kakitangan yg dah ambil KPSL and lulus dan masih tunggu panggilan interview? mcm tak adil je..

aku lah arween said...

kak shireen

serius ker???

kalo btol alhamdulillah

abg wan :

alah takper lah bkn kena byr pn amek exam tue kan :P

TwentyOne said...

perah otak la sayang oiii.. takpe la ini pun rezeki kan.. erm..

sHiReEn said...

arween : semoga menjadi kenyataan errk...

abg wan : alaaa.. rileks arr abg wan.... kita kena naik sama² okey.. hehehehe...

TwentyOne said...

yer la kita naik sama-sama...

HepiGoLucky said...

eh yeaker? kalo betul best gler. betul tu susah le kalo kte still N17. rase hina je ade dip tp kt takuk N17 je lagi huhu..kte bg arahan kte balik kena wt sbb org tak layan cakap PA walaupun arahan dari PA datangnye dari bos jugak. huhu...erm awak nie ex dsk ppd ker?