Nuffnang

Monday, April 9, 2012

Lambatnyer esokkkkkk..... !!!!

Mini Pavlova



Nyummm nyumm nyummmm..... tak sabar nak menanti ari esokkk..... esok adalah hari jadi bonda kesayangan yang ke 62 tahun...... malam esok kitaorang nak dinner together-gether...... celebrate besday ibu..... dan aku pun ada order mini PAVLOVA.... aku dah jatuh cinta ngan pavlova ni... selama ni tengok jerrrr kat blog..... ada sekali tu kazen kitaorang order untuk birthday apak mertuanyerr... errmmm terus 2 biji ler aku telannnn.... nyamannnn....

pavlova ni gurlfren kazen aku yang buat.... dia memang minat bisnes benda alah ni..... tup² si gulrfen nyer tu duduk di putrajaya.... lagi hebattt ler aku nak order...... kalau korang nak try pavlova ni bleh ler order kat YAYA.....



chiowwww..... esok kita mencekik benda alah niiiiiii.... huhuhuhu

No comments: