Nuffnang

Monday, March 26, 2012

3 tahun sudahhhh...

lastday aku tulis blog tahun 2009.... tahun lepas dapat anak ketiga.... dan sekarang dah tahun 2012.... Rifqi pun baru jer masuk 3 tahun.... huhhhhh lama tul tinggalkan zaman blog ni.... tapi tetiba aura tu datang balik... saja suka² nak menulis tentang kisah suka duka....aura ni datang balik bila tetiba baca n3 lama²... terdetik dalam hati... ermmm ada jugak kisah² dulu tentang anak²... bila baca² balik.. seronokkk.....

oklah... kita mula kisah dengan Rifqi lahhh.... sebab rifqi baru jer sambut birthday 17 Mac 2012 aritu yang ke 3 tahunnn... dah besar anak mama....


Bulan mac ni dalam keluarga aku.... 3 orang sambut birthday... Abah (63 tahun), Diela (27 tahun ) dan Rifqi.... so, kita sambut sekali.... kali ni kitaorang celebrate kat B's Restaurant Pullman Hotel, Putrajaya.....

Semoga kalian semua sentiasa dimurahkan rezeki... diberi kesihatan yang baik... dan kita semua sentiasa didalam keluarga yang bahagia... aminnnn....

kita layan gambar dulu.... sementara aku pandai balik camner nak menulis blog ni.. hahahaha...










chowwww..... jumpa lagi next n3.... dah lupa dowhhh.... camner mau menulis n3.... daaaaa